Könyv Gasztronómia Szakácskönyvek Magyar konyha konyhaművészet, szakácsművészet konyhaművészet szakácsművészet
A kétnyelvű könyv a magyar konyhaművészetet mutatja be. Minden recepthez megtalálható a készétel fotója. A könyvben az alábbi receptek leírását találhatjuk: Gulyásleves; Jókai bableves; Újházy tyúkhúsleves; Meggyleves; Tavaszi leves; Halászlé; Töltött csirke; Erdélyi fatányéros; Csáky rostélyos; Paprikás krumpli; Csirkepaprikás; Túrós csusza; Káposztás sztrapacska; Brassói aprópecsenye; Zöldborsó főzelék; Lecsó "Hajni módra"; Lángos; Töltött paprika; Rakott krumpli; Tökfőzelék pörkölttel; Sült dunai keszeg; Lencsefőzelék; Marhalábszár pörkölt tarhonyával; Szabolcsi töltött káposzta; Hortobágyi húsos palacsinta; Cigánypecsenye; Bakonyi sertés borda; Stefánia vagdalt; Képviselőfánk; Hókifli; Somlói galuska; Varga béles; Gesztenyepüré; Dobostorta; Meggyes rétes; Rákóczi túrós; Mézes krémes; Zserbó; Máglyarakás; Madártej; Szilvás gombóc; Rigó Jancsi; Bejgli
Írd be a könyv címét vagy szerzőjét a keresőmezőbe, és nem csak saját adatbázisunkban, hanem számos további könyvesbolt és antikvárium kínálatában azonnal megkeressük neked!