konyhaművészet, szakácsművészet konyhaművészet szakácsművészet Könyv Gasztronómia Szakácskönyvek Általános
A pucér szakács visszatér - mely frissességéből mit sem veszítve 10 év után jelenik meg újra magyarul - külön fejezetet szentel a könnyen összeüthető, ízletes reggeliknek, a rágcsálnivalóknak, az egyszerű, de laktató salátáknak, az itókáknak és az üdítőknek. Megtanulhatjuk, hányféleképpen készíthető el a jó öreg spenót, hogyan kell kenyeret sütni, elsajátíthatjuk a rizottó alapreceptjét, melyet kedvünkre variálhatunk fokhagymával, kakukkfűvel, pirított mandulával, sonkaszeletekkel, juhsajttal és a jó ég tudja, még mi mindennel. De akkor sem jövünk zavarba, ha valaki egy pucér Martinit vagy velencei Bellinit rendel tőlünk... Ha eddig azt hittük, a főzés unalmas, időrabló robot, és nem mertünk lemondani a készételekről, Jamie megmutatja, hogy a konyhai foglalatoskodás csupa élvezet. Ínycsiklandó receptjeivel visszacsábít a tűzhely mellé, remek fogásaival és pazar ötleteivel új szemléletre nevel.
Írd be a könyv címét vagy szerzőjét a keresőmezőbe, és nem csak saját adatbázisunkban, hanem számos további könyvesbolt és antikvárium kínálatában azonnal megkeressük neked!