Megmutatjuk, hogy hol és mennyiért kaphatod meg a keresett könyvet.
Cukrász szakmai ismeretek 1.

ISBN: 9789639668263

Cukrász szakmai ismeretek 1.

A Cukrász szakmai ismeretek 1. a Tankönyvmester Kiadó vendéglátóipari szakmák számára készített tankönyvcsaládjának egyik kötete. A könyv az alapozó ismeretekkel, a higiéniai, munkavédelmi követelményekkel, a termékkészítéshez szükséges nyersanyagokkal, gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel, a műveletek előkészítésével, a félkész termékek előállításával, cukorkészítményekkel, töltelékekkel, gyümölcstartósítással, bevonóanyagokkal, tésztákkal és ezek feldolgozásával foglalkozik. A késztermékek közül megismerhetjük az uzsonnasüteményeket. A könyv célja a hatályos élelmiszertörvények tudatos alkalmazása mellett a természetes alapanyagokkal készült félkész termékek és késztermékek technológiájának bemutatása.

Mutasd tovább

Legközelebbi ingyenes személyes átvételi pont
1 ajánlat
bigbandi
3 790 Ft
tovább a boltba

Hasonló cimű könyvek

Kemény Andrásné további könyvei