Megmutatjuk, hogy hol és mennyiért kaphatod meg a keresett könyvet.
ÉLELMISZERISMERET II. - ÁLLATI EREDETŰ ÉLELMISZEREK - ÉLVEZETI SZEREK

ÉLELMISZERISMERET II. - ÁLLATI EREDETŰ ÉLELMISZEREK - ÉLVEZETI SZEREK

A második kötet két fő témával foglalkozik: az állati eredetű élelmiszerek és az élvezeti szerek csoportjaival. Az állati eredetű élelmiszereken belül a húsok és halak jellemzői, tárolása, biztonságos kezelése áll a középpontban, majd a tojás részletezése és a tejtermékek bemutatása következik. Az élvezeti szereknél a fűszereken és ízesítőszereken kívül a kávé és tea jellemzőit, valamint az alkoholtartalmú italokat mutatja be a szerző. Fejezetenként ellenőrző kérdések és feladatok, valamint részletes Értelmező kisszótár segíti a diákok tanulását.

Mutasd tovább

Legközelebbi ingyenes személyes átvételi pont
elfogyott

Hasonló cimű könyvek

PATAKI ÉVA további könyvei