Könyv Gasztronómia Szakácskönyvek Nemzetközi konyha konyhaművészet, szakácsművészet konyhaművészet szakácsművészet
E gyűjtemény 500 ínycsiklandó olasz fogás receptjét tartalmazza az egyszerű minestronétól a bonyolultabb homáros rizottón át egészen a rusztikus, laktató desszertekig. Minden alkalomra találhatnak benne megfelelőt, legyen szó családi étkezésről, baráti összejövetelről vagy különleges lakomáról. A bevezetőben az alapvető tudnivalókat részletezzük a konyhai eszközökről és az alapanyagokról, valamint hasznos tanácsokat, ötleteket kínálunk, hogy minden étel biztosan sikerüljön. Húsos, vegetáriánus és halas fogások receptjei egyaránt megtalálhatók a kötetben, például olyanok, mint a zsályás sült csirke, a töltött paradicsom vagy a fésűkagyló-saláta.
Írd be a könyv címét vagy szerzőjét a keresőmezőbe, és nem csak saját adatbázisunkban, hanem számos további könyvesbolt és antikvárium kínálatában azonnal megkeressük neked!